Zoeken naar ps al

Uw zoekactie voor ps al leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Karel 33 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik komen verwennen?
Hello! Ik ben een niet onknappe jongeman van 32 jaar en heb nog eens zin in een (ont)spannend afspraakje! Ik zoek een verzorgd en discreet koppel dat er graag eens een extra man bij heeft. Het vrouwtje moet centraal staan maar een verloren handje of mondje vind ik wel eens geil... Als jullie een Cuckold fantasie hebben: daar doe ik ook graag aan mee! Mijn uiterlijk: bruine haren en ogen, geen tattoos/piercings of andere versieringen, netjes geschoren op de juiste plaatsen, 1m80 lang en groot geschapen. Voor de rest ben ik een verstandige jongeman met de nodige charmes en humor. Ik sta niet open voor de gekende extremiteiten maar voor de rest kan er veel. Ik kan me verplaatsen en Een kamer huren zie ik ook zitten! Hopelijk tot snel! Geile groetjes XXX PS: reacties met foto worden altijd beantwoord :-)  

Wie mag ik komen verwennen?
Louise 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Heel slanke bi bot wil je rijden en zoveel meer
Bbc relax met meerdere of cosy discretere date … je stelt maar voor Ben .. 178/69/17cm .. heel mooi sensueel kontje en into lingerie met hakjes .. heb graag een afspraak waar ik jou de hele avond laat zien en je meer doet verlangen iedere keer je een blik op me werpt :. Ps als je me kleertjes en alles wat je me laat dragen voorziet .. ben ik ik helemaal van de partij;-)) ben slank verzorgd heel glad overal en echt overal dus geen twijfel en doe voorstel dat ik koet kan weigeren regio aalst en omstreken verpl en ontv of hotel is allemaal toppie;-))  

Heel slanke bi bot wil je rijden en zoveel meer
30 dagen
Babbelaar 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Morgen een fijn gesprek over alles wat je ooit....
Vrijdagmorgen...Jij leuke dame belt aan op het afgesproken uur .... ik doe open. Je stapt binnen en wandelt door naar de living en je neemt plaats in de zetel... ik schenk een glas bubbels in... we praten... waarover? We kiezen elk om beurt een onderwerp... hoelang? Max een kwartier per onderwerp... en of er wat volgt ... dat bepaal jij.. maar laat ons op deze manier starten en we zien waar we uitkomen.. geen verplichtingen... geen verwachtingen... gewoon een leuke babbel en wie weet... misschien het begin van regelmatige ondeugende ontmoetingen waarbij niks moet ... maar waar respect en discretie naast ondeugd centraal staan. PS dit kan ook met 2 vriendinnen zijn of een stel (m/v)... als respect en discretie ook belangrijk zijn voor jullie ... en je met open vizier en taboeloos over alles kan en durft praten... dan kan de babbel beginnen..  
  1   2   3